Όροι & Προϋποθέσεις

Όροι χρήσης
Καλώς ήρθατε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα fotostigmes.eu

1.Γενικές πληροφορίες

Η πλοήγησή σας στο fotostigmes.eu καθώς και η πραγματοποίηση οποιασδήποτε συναλλαγής η και επικοινωνίας με το ηλεκτρονικό μας κατάστημα σημαίνει αποδοχή των παρακάτω όρων χρήσης. Για τον λόγο αυτόν σας καλούμε να τους διαβάσετε πριν από την πλοήγηση και την πραγματοποίηση των αγορών σας.
Σε περίπτωση διαφωνίας σας για μέρος η το σύνολο των όρων χρήσης μας παρακαλούμε αποστείλετε μας το σχετικό e-mail στο fotostigmes@hotmail.com πριν την πλοήγηση η αγορά σας, σε αντίθετη περίπτωση θεωρείτε δεδομένη η αποδοχή τους.
Το fotostigmes.eu διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει, ανανεώσει η μεταβάλλει το περιεχόμενό του, καθώς και τους όρους χρήσης, οποτεδήποτε κρίνει αναγκαίο και χωρίς προηγούμενη προειδοποίηση, παρά μόνο την ανακοίνωσή του στο διαδικτυακό κατάστημα.
Η χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου πρέπει να γίνεται αποκλειστικά για νόμιμους σκοπούς και με τρόπο που να μην παρεμποδίζει την χρήση του από τρίτους, ο δε επισκέπτης/χρήστης υποχρεούται να τον χρησιμοποιεί σύμφωνα με τον νόμο, τα χρηστά ήθη και τους παρόντες όρους και να μην προβαίνει σε πράξεις ή παραλείψεις που μπορούν να προκαλέσουν βλάβη ή δυσλειτουργία σ’ αυτόν (δικτυακό τόπο), ή να επηρεάσουν ή να θέσουν σε κίνδυνο την παροχή υπηρεσιών από το fotostigmes.eu μέσω αυτού.

Όλο το υλικό αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του fotostigmes.eu και διατίθεται στους επισκέπτες μόνο για προσωπική χρήση. Κάθε αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς προηγούμενη έγγραφη άδεια δεν επιτρέπεται. Η μη επιτρεπτή χρήση σημαίνει αυτόματα καταλογισμό ευθυνών σύμφωνα με τον Ν.2121/93 και τους κανόνες διεθνούς δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα προβάλλει προς πώληση τα προϊόντα του ως έχουν και διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί, ανανεώνει , ή και να αποσύρει αυτά χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση.

Στο fotostigmes.eu διατίθενται πληθώρα προϊόντων και συνδυασμών ( είδη – χρώματα – σχέδια – νούμερα ) προκειμένου να δίνει σε εσάς μια μεγάλη γκάμα επιλογών. Επομένως παρά του ότι λαμβάνουμε κάθε δυνατό μέτρο για την διαθεσιμότητα τους, υπάρχει περίπτωση κάποιο προϊόν που εμφανίζεται ως διαθέσιμο, να μην είναι η να μην είναι στον χρόνο παράδοσης που έχουμε ορίσει. Σε αυτήν την περίπτωση εάν μέσα στην παραγγελία σας υπάρχει κάποιο ή κάποια προϊόντα που δεν είναι διαθέσιμα, το fotostigmes.eu θα επικοινωνήσει μαζί σας να σας ενημερώσει για την έλλειψη και να προβεί σε διαφοροποίηση – αλλαγή – ακόμη και ακύρωση.